Новини
Проведе се първата работна среща за организацията и провеждането на предстоящия избор за народни представители на 26.03.2017 г.
10.02.2017

В областна администрация Перник се проведе първата работна среща за предстоящия избор на народни представители.
Водената от заместник областния управител и ръководител на организационно-техническия екип инж. Валентин Димитров, среща бе във връзка с организацията и провеждането на избора, насрочен за 26.03.2017г. В нея участваха председателят на Районната избирателни комисия Перник, секретарите и ръководители на екипите от шестте общини, както и представители на териториалните служби, отговорни за нормалното протичане на изборния процес - ОД на МВР Перник, РД ПБЗН, ТЗ ГРАО - Перник и „Информационно обслужване”АД.
По време на дискусията бе представена информация относно готовността на отделните звена за предстоящите дейности, свързани с организацията на вота.
Обсъдени бяха и други теми като машинното гласуване, състоянието на копирната техника предоставена през месец май 2013 г. и осигуряване на необходимия консуматив за нея, както и предаването на протоколи от секционните избирателни комисии.
Заместник областният управител изказа благодарност от координацията между институциите в провеждането на предходните избори за президент и вицепрезидент и национален референдум и заяви своята готовност за пълно съдействие при нужда, на каквото се надява и от общинските администрации и териториалните ведомства, за да бъде изборният процес честен, прозрачен, добре организиран и безпроблемно проведен.

Търсене
Приемен ден на областния управител
Електронна пощенска кутия
ТГС България - Сърбия
ТГС България - Сърбия