Новини
Новият областен управител на Перник Ирена Соколова официално встъпи в длъжност днес
11.05.2017

Новият областен управител на Перник Ирена Соколова официално встъпи в длъжност днес.
Досегашният губернатор Васил Михайлов посрещна Ирена Соколова в кабинета на областния управител. По време на срещата им за приемане и предаване на поста, двамата обсъдиха важни теми за област Перник от изминалите месеци.
“Радвам се, че поверявам областта, точно във Вашите ръце. Уверен съм, че ще продължите всички добри практики и проекти, които сте започнали през предишния си мандат, като областен управител. Спокоен съм за бъдещето на Областна администрация Перник и област Перник”, каза Михайлов.
„Отговорността, която съпътства моя живот, ще съпътства и позицията, която заемам тук. С работната си енергия и справедливост ще изпълнявам задълженията си, за да мога да осигуря спокойствието на жителите на областта, а техните желания и проблеми ще бъдат чути”, заяви Соколова.
В края на разговора тя връчи на предшественика си, плакет с гербовете на всички общини от област Перник.
С Решение на Министерски съвет, Ирена Соколова е назначена за областен управител на Перник за втори път, след като вече веднъж заемаше поста в периода между 2014-та и 2015-та година.
Тя има богат опит в политиката. Била е народен представител в 41-то, 42-то и 43-то Народно събрание, където бе заместник-председател на парламентарната комисията по Култура и Медии и член на комисиите по Образование и наука,  Правата на човека, жалбите и петициите на гражданите.

Търсене
Приемен ден на областния управител
Електронна пощенска кутия
ТГС България - Сърбия
ТГС България - Сърбия