Новини
Областният управител поздрави зрелостниците на ПГТС "Арх. Йордан Миланов"
15.05.2017

В навечерието на най-българския празник – 24 май – Ден на славянската писменост и на българската култура, започнаха тържествата в училищата в Перник и областта, във връзка с изпращането на абитуриентите.
Областният управител Ирена Соколова присъства на изпращането на Випуск 2017 в ПГТС „Арх. Йордан Миланов“.
“Днешният ден е специален! Днес вие, зрелостници, излизате през прага на вашето училище и навлизате в един нов етап от живота. Скоро, когато отмине празничното вълнение ще разберете, че когато преминете през двора на училището, то вече няма да бъде същото. Ще имате нови трепети, цели и мечти, които ще преследвате. Животът, който ви предстои е много красив, но е изпълнен с предизвикателства. Пожелавам ви да имате силата, дързостта и увереността, че ще се справите с всяка трудност. Преди всичко бъдете добри хора!” поздрави зрелостниците Соколова.
Заместник-областният управител Иво Иванов пък бе специален гост на церемонията по изпращането в Професионална гимназия по икономика. След като последният училищен звънец удари за дванадесетокласниците Иванов им пожела да преследват упорито мечтите си, да запазят своята детска лъчезарна усмивка и да развиват своя професионализъм.

Търсене
Приемен ден на областния управител
Електронна пощенска кутия
ТГС България - Сърбия
ТГС България - Сърбия