Новини
Областният управител Ирена Соколова подкрепя инициативата на областна администрация Ловеч за провеждането на колоездачна обиколка, посветена на Васил Левски
09.06.2017

Във връзка с честването на 180-годишнината от рождението на Васил Левски, Областна администрация Ловеч организира колоездачна обиколка на национално ниво Купа „Васил Левски“ 2017.
Ирена Соколова отправя покана към заинтересованите професионални състезатели и любители от област Перник, да се вклюяат в двудневната колоездачна обиколка. Събитието ще се проведе в навечерието на рождения ден на Апостола на свободата, 16-17 юли по маршрута Карлово-Троян-Ловеч, с обща дължина на трасето - 185 км.
Целта на организаторите е да бъде фокусирано общественото внимание към личността на Васил Левски и да бъде отдадена почит към неговото дело по този нестандартен начин, който да се превърне в незабравимо преживяване за участниците.
Съгласно наредбата, по която ще се проведе спортната надпревара, могат да се включат любители на колоезденето от всички възрасти-деца, младежи, възрастни и спортисти от професионални колоездачни клубове в България и чужбина, като обиколката е включена в спортния календар на Българския колоездачен съюз за 2017 г.

Наредба за провеждане на Купа "Васил Левски" 2017г.
Заявка за участие
Декларация

Търсене
Електронна пощенска кутия
ТГС България - Сърбия
ТГС България - Сърбия