Новини
Областният управител Ирена Соколова подкрепя инициативата на областна администрация Ловеч за провеждането на колоездачна обиколка, посветена на Васил Левски
09.06.2017

Във връзка с честването на 180-годишнината от рождението на Васил Левски, Областна администрация Ловеч организира колоездачна обиколка на национално ниво Купа „Васил Левски“ 2017.
Ирена Соколова отправя покана към заинтересованите професионални състезатели и любители от област Перник, да се вклюяат в двудневната колоездачна обиколка. Събитието ще се проведе в навечерието на рождения ден на Апостола на свободата, 16-17 юли по маршрута Карлово-Троян-Ловеч, с обща дължина на трасето - 185 км.
Целта на организаторите е да бъде фокусирано общественото внимание към личността на Васил Левски и да бъде отдадена почит към неговото дело по този нестандартен начин, който да се превърне в незабравимо преживяване за участниците.
Съгласно наредбата, по която ще се проведе спортната надпревара, могат да се включат любители на колоезденето от всички възрасти-деца, младежи, възрастни и спортисти от професионални колоездачни клубове в България и чужбина, като обиколката е включена в спортния календар на Българския колоездачен съюз за 2017 г.

Наредба за провеждане на Купа "Васил Левски" 2017г.
Заявка за участие
Декларация

Търсене
Приемен ден на областния управител
Електронна пощенска кутия
ТГС България - Сърбия
ТГС България - Сърбия