Новини
Областният управител награди малките спортисти от Детско-юношески волейболен клуб "Миньор"
08.06.2018
На специална церемония в зала „Борис Гюдеров”, областният управител Ирена Соколова и президентът на волейболен клуб „Миньор” Петър Първанов, наградиха с купи и медали носителите на златото от републиканските първенства по волейбол при подрастващите. Момичетата и момчетата до 11 години, и момчетата до 12 години успяха да се преборят за шампионската титла. 

„Поздравявам ви за това, че отдавате най-хубавата част от времето си, за да спортувате. Това, което ви дава волейболът са качества, които ще ви помагат през целия ви живот – екипност, издръжливост, уважение, толерантност и добронамерена жажда за победа. Детско-юношеската школа на Волейболен клуб „Миньор” има привилегията да бъде една от най-добрите в България. Затова Областна администрация, в мое лице, както и голяма част от хората от област Перник, полагаме всички усилия за да тренирате в една подходяща среда”, обърна се към бъдещите спортисти губернаторът. 

Президентът на ВК „Миньор” Перник Петър Първанов пожела на малките надежди много бъдещи успехи и след време да покоряват все по-високи върхове, както и да следват пътя на най-добрите във волейбола. Той благодари на хората, които ежедневно полагат постоянни усилия в утвърждаването на клуба, във финансирането и превръщането му в предпочитано място за отдих и тренировки от подрастващите. Сред тях, Първанов, спомена и областния управител Ирена Соколова, която по думите му винаги заявява съпричастността и подкрепата си към бъдещето на тима. 

Всички малки спортисти, освен медали, получиха лакомства и награди, осигурени от ръководството на клуба и спонсорите.
Търсене
Приемен ден на областния управител
Електронна пощенска кутия