Предстоящи събития
 
17 ноември от 16:30 часа в НЧ „Просвещение”, гр. Брезник ще се проведе информационна среща посветена на юбилейната десета година от членството на Република България в Европейския съюз и предстоящото през 2018 година Българско председателство на Съвета на ЕС.

Вторият панел на събитието ще бъде изложба „Вестникът в лабиринта на времето”. Тя ще бъде представена във фоайето на народното читалище.

19 ноември от 10:30 часа в храм "Св. Иван Рилски" ще бъде отслужен молебен за възпоменание на жертвите от пътнотранспортните произшествия.

22 ноември от 14:30 часа в Младежки културно-информационен център, гр. Радомир ще се проведе информационна среща посветена на юбилейната десета година от членството на Република България в Европейския съюз и предстоящото през 2018 година Българско председателство на Съвета на ЕС.

Вторият панел на събитието ще бъде изложба „Бабо, научи ме”. Тя също ще се проведе в Младежкия културно-информационен център.

24 ноември от 10:30 часа в зала Борис Гюдеров официално ще бъде открит Турнир по волейбол за прекадети, район Струма - "Това е моята игра" за купата на областния управител на област Перник. На събитието ще присъстват областните управители на областите Благоевград, Кюстендил, София и Софийска.


 
Търсене
Приемен ден на областния управител
Електронна пощенска кутия
ТГС България - Сърбия
ТГС България - Сърбия