Новини
Областният управител връчи паметен знак по повод 25-годишнината от създаването на Спортен боксов клуб "Перник-Ладимекс"
02.07.2017

С тържествена церемония бе отбелязана 25-тата годишнина на Спортен боксов клуб „Перник-Ладимекс”.
В театралната зала на ОК”Дворец на културата”, за да изкаже своята подкрепа към клуба присъства областният управител Ирена Соколова.
С нестихващи аплодисменти и на крака бяха посрещнати и боксовите идоли в родния бокс – интерконтиненталният шампион в тежка категория Кубрат Пулев и неговият брат Тервел Пулев.
„За мен е удоволствие да присъствам днес тук и заедно, да отпразнуваме четвърт век от създаването на клуба. Радвам се, че тук с нас са и братята Кубрат и Тервел Пулеви, които прославят и пазят името на България и са пример за подражание на младите боксови надежди. Спортът не е просто борба за медали. Той e нaй-дoбpият нaчин дa изгpaдиш здpaвa пcиxиĸa и дa нaмaлиш aгpecиятa. И ниe вcичĸи тpябвa дa нaпpaвим тaĸa, чe вcяĸo дeтe дa ce зaнимaвa cъc cпopт. Aĸo cи cтpyвa дa живeeм зa нeщo, тo e тoчнo тoвa дa мoжeм дa пpeдaдeм cмиcълът, ĸoйтo ca ни пpeдaли нa нac”, сподели Соколова, която поднесе и поздравителен адрес от името на Министъра на младежта и спорта Красен Кралев.
В знак на признателност, треньорът на клуба Манол Йорданов връчи плакети на институции, като Областна администрация Перник,  допринесли за развитието на бокса в града през годините и на доказали се ветерани в този спорт. Ирена Соколова от своя страна поднесе грамота и паметния знак на областния управител на лицето и душата на боксовия клуб – Манол Йорданов.

Търсене
Приемен ден на областния управител
Електронна пощенска кутия
ТГС България - Сърбия
ТГС България - Сърбия