Поздравителен адрес от областния управител по повод Студентския празник

Дата на публикуване: 08.12.2021 20:16
Уважаеми студенти, 
На този ден тържествуват младостта, познанието и активността на най-будната част на обществото. Празникът на българските студенти носи радост и ентусиазъм, но и отговорност към знанието, което е в основата на всеки успех.
Днес е ден на всички, които са част от студентската общност. Осми декември бележи порива към знания на онези младежи, които прекрачват прага на университета, с дълбокото убеждение, че знанието е сила, светлина и бъдеще.
Историята помни, че именно студентите са тези, които първи започват промяната, че висшите учебни заведения, освен място за знания, са и място, където младите хора развиват таланта си, научават се да отстояват себе си и своите принципи.
 
Скъпи студенти, жаждата за нови знания и за развитие са качествата, които ще ви помогнат да вървите по пътя като победители, следвайки истината. Пожелавам ви преди всичко здраве, за да чертаете нови хоризонти, да вървите напред и да постигате всичките си цели, за да се превърнете в успели и удовлетворени от себе си професионалисти. 
  
Бъдете горди, бъдете разумни и вярвайте в себе си!
Честит празник!
Д-р Симеон Василев 
Областен управител на Област Перник

ГалерияТърсене